Aanmelding

Er zijn twee routes naar psychologische hulp:
1. Via de huisarts en een verwijzing naar 1NP (verzekering vergoed 100%). Deze route leg ik hieronder verder uit.
2. Direct (vanuit aanvullende verzekering is soms nog gedeeltelijke vergoeding mogelijk). Hierbij is een verwijsbrief van de huisarts niet nodig. U kunt zich aanmelden via contactformulier of door te bellen naar 078 850 8397.

 

Route 1

De eerste stap is meestal een bezoek aan de huisarts. Bij de huisarts krijgt u een verwijzing voor psychologische hulp. Met de verwijsbrief kunt u zich aanmelden via de website van stichting 1NP.

https://www.1np.nl/aanmelden

Ik ben aangesloten als medebehandelaar bij team Dordrecht. Ik werk samen met verschillende regiebehandelaars. Zij zullen bij de intake aanwezig zijn, maar ook de voortgang van het traject monitoren. Om aan te melden is het nodig om de naam van één van hen te vermelden. Op de site is eveneens per behandelaar te vinden wat de wachttijd is. Die verschilt per persoon.
Je kunt je aanmelden bij de volgende twee regiebehandelaren:

-Anne-Marie Dingenouts (tijdelijk niet mogelijk)
-Esther Smit (4 weken wachttijd)

Laat de regiebehandelaar weten dat u mij als behandelaar wilt. 

 

Begin van traject

Wanneer de aanmelding rond is maken we een afspraak voor een eerste intake. Vaststellen wat er aan de hand is vormt het begin van een traject, de zogenoemde diagnostiek. Vervolgens zullen we in een reeks gesprekken de problematiek verder uitdiepen, waarna een behandelplan wordt opgesteld.

 

Tarieven

Behandeling voor problematiek die binnen de DSM-V criteria valt wordt via 1NP  vergoed vanuit de meeste basisverzekeringen. 

Ik wil de hulp laagdrempelig houden en betaalbaar. Daarom is het  tarief per consult €60,- (incl. btw). De duur van een consult is drie kwartier met uitloop tot één uur.


AGB-codes:
-Praktijk Mallegrom: 94067610
-Dhr GJ Mallegrom, Msc: 90110338

Bent u niet verzekerd en/of gewetensbezwaard? Dat is geen probleem. Stuur mij een persoonlijk bericht dan proberen we samen een oplossing te vinden.
Heeft u hier nog vragen over schroom niet om een bericht achter te laten via de website.

Let op: afmeldingen minimaal 24 uur van te voren zijn kosteloos